nieuws

Innovatieve voeding voor ouderen in spotlights

Catering

Voeding voor ouderen. Gezien de vergrijzing in Nederland een populair onderwerp in de foodindustrie. Mede daarom is er een speciale (netwerk)bijeenkomst georganiseerd op 20 mei in Vught. De initiatiefnemer luistert naar de welluidende naam Silverfood.

Innovatieve voeding voor ouderen in spotlights

De Silverfood- community is een initiatief van ondernemersplatform Syntens, de Zeeuwse ondernemersorganisatie Impuls en de Brabantse en Limburgse ontwikkelingsmaatschappijen BOM en LIOF. Doel van de Silverfood­community is het Midden- en Klein bedrijf (MKB) in Zeeland, Brabant en Limburg te stimule­ren tot innovatie op het gebied van voeding voor ouderen.

Binnen de community is momenteel behoefte aan meer inzicht over marktkansen, bedreigingen, trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding voor ouderen binnen foodservice en retail. Mede daarom wordt op 20 mei in Vught de bijeenkomst gehouden. Deelnemers aan deze community zijn voedingsmiddelenproducenten, cateraars, verpakkingsleveranciers, logistieke dienstverleners, zorginstellingen en groothandels en inkooporganisaties voor de zorg.

Meer zorgcatering nieuws:

Reageer op dit artikel