nieuws

Ins & Out catert Mauritshuis

Catering

Ins & Outs Catering meldt een tweejarige overeenkomst te hebben gesloten om de catering te verzorgen van het Mauritshuis in Den Haag. Daarnaast is de cateraar culinair partner geworden van Festival Classique Den Haag.

Ins & Out catert Mauritshuis

Dat laat de Haagse cateraar weten. Het contract met het Mauritshuis is begin dit jaar gesloten en geldt voor twee jaar. Het Mauritshuis is een Rijksmuseum dat vooral 17e-eeuwse schilderkunst in haar collectie heeft.

Daarnaast is Ins & Out Catering culinair partner geworden in het grootste klassieke festival van Nederland, het Festival Classique Den Haag. Dit festival vindt plaats op verschillende locaties rond de Haagse hofvijver van vrijdag dertien tot en met zondag vijftien juni.

Daarnaast heeft een zusteronderneming van de cateraar met ingang van 1 april een overeenkomst gesloten met Rijksmuseum Amsterdam voor wat betreft Landhuis Trompenburg in ’s Graveland.

Reageer op dit artikel