nieuws

Inschrijvingstermijn verlengd

Catering

Goed nieuws voor al die cateraars die wel een van hun bedrijfsrestaurants willen voordragen, maar wat langer de tijd nodig hebben om de presentatie te perfectioneren. De inschrijvingstermijn voor aanmelding is verlengd!

Inschrijvingstermijn verlengd

Dat heeft de redactie van Misset Catering besloten na geluiden uit de markt. Enkele cateraars hebben om extra tijd gevraagd om de presentatie van hun inzending verder te perfectioneren. Dat geldt voor zowel de voordracht van bedrijfsrestaurants, partycateraars en productintroducties.

Deadline: 15 juni

De uiterste deadline voor de inzending is nu gesteld op vrijdag 15 juni a.s. De organisatie van de Misset Catering Awards heeft al voordrachten binnen, maar wil iedere cateraar en/of producent de kans te geven om deel te nemen aan deze nieuwe vakwedstrijd. De juryzal zich binnenkort buigen over de inzendingen en de genomineerden bepalen. In het septembernummer van Misset Catering worden de genomineerden uitgebreid gepresenteerd.

Champagne

De genomineerden worden door de juryleden bezocht, waarna zij tijdens een jurybijeenkomst de winnaars in de diverse categorieën zullen aanwijzen. Begin november worden de winnaars tijdens een feestelijke avond op een nog geheime locatie bekend gemaakt. En dan is er…. champagne!

Reageer op dit artikel