nieuws

ISS bouwde feestje met al haar medewerkers

Catering

Als afsluiting van De Week Van De Cateraar heeft ISS Catering heeft ISS Catering Services voor al haar cateringmedewerkers een hospitality event georganiseerd. Zo zorgt ISS Catering voor ‘people engagement’, zo meldt de cateraar.

ISS bouwde feestje met al haar medewerkers

Het feest dat plaats vond in Brothers te Bunnik stond in het teken van Shine together ISS. Met de blauwe loper voor de deur werden de gasten door de directie van ISS Catering Services verwelkomd en voorzien van een zilveren slinger. De opening van de avond werd gedaan door een zogeheten batacundo band en Maarten Poels, directeur ISS Catering Services

Hierna barstte het feestgedruis los en kon een avond vol verrassingen beginnen. The Great Pianos traden op. De Masters of Beauty lieten iedereen er stralend uitzien. Bon Bon Party Service verzorgde met vijf koks diverse gerechten, van een Surf & Turf tot aan een tarte tatin van perzik met spijs.

Reageer op dit artikel