nieuws

ISS Catering in nieuw Ronald McDonald Centre

Catering

Only Friends. Dat is de toegevoegde naam aan het nieuwe Ronald McDonald Centre in Amsterdam. Het eerste sport- en spelcentrum in West-Europa voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. ISS Catering Services is meer dan alleen vriend. Het mocht meedenken met de opzet en uitwerking van het horecaconcept.

ISS Catering in nieuw Ronald McDonald Centre

Nu al kunnen jongens en meisjes met een handicap voetballen, handballen en rolstoelbasketballen bij de vereniging Only Friends. In het Ronald McDonald Centre kunnen kinderen straks ook kiezen voor (rolstoel)tennis, (zit)volleybal en andere zaalsporten.

Open in 2010

Het Centre bestaat onder meer uit een atletiekbaan, Cruyff Court, OMO Speelheuvel, fitnessruimte, clubhuis, zwembad en een grote sporthal. Naar verwachting opent het pand in Amsterdam-Noord in het voorjaar van 2010 haar deuren. Maandag werden de plannen gepresenteerd.

Leerlingen van de Amsterdamse ROC-scholen (ROCvA) gaan stage lopen in het Centre. Ook is er plek voor een groep mensen met een zogeheten Wajong-uitkering. ISS Facilty Services participeert in het bijzondere project.

‘Echt werk’

Algemeen directeur Maarten Poels is er verguld mee. ‘In het kader van ons sociaal beleid zijn wij heel blij dat wij mogen participeren in dit prachtige project, met als doel Wajongeren weer naar ‘echt’ werk te begeleiden. Daarnaast begeleiden wij ook reguliere stagiaires van het ROC van Amsterdam in de horeca en beveiliging.’

Poels: ‘In dit hypermoderne project hebben wij mogen meedenken met de opzet en uitwerking van het horecaconcept. Enorme uitdaging om logistiek, ruimten en gasten op elkaar af te stemmen. Het locatie management wordt geleverd door ISS Catering Services zodat de kwaliteit van het concept geborgd blijft.’

Meer ISS nieuws:

Reageer op dit artikel