nieuws

ISS focust op multiservice

Catering

ISS wil zich nog meer dan voorheen richten op multiservicecontracten. Dat meldt directeur ISS Catering Services Ad van Dommelen aan Misset Catering. ‘Maar uiteraard laten wij de vraag naar de ‘single services’ cateringaanvragen niet voorbij gaan.

ISS focust op multiservice

ISS nam onlangs in België voedingsbedrijven over. Is de wereldwijde facilitair dienstverlener in Nederland ook op overnamepad? ‘ISS kent, naast de autonome groei een sterke overnamestrategie’, aldus Van Dommelen (foto). Overnames sluit hij niet uit, maar de focus ligt volgens Van Dommelen op het binnenhalen van de zogeheten multiservicecontracten (catering, schoonmaak, beveiliging etc. in één pakket).

‘We handhaven de huidige strategie en voegen een extra accent toe.’ Volgens Van Dommelen laat zijn bedrijf ‘uiteraard geen ‘single service’ catering aanvragen’ liggen. ‘Vanaf begin 2003 is één van de strategische doelen van ISS Catering Services groei. Een tweede, niet onbelangrijk, doel is een professioneel bedrijf te zijn dat naast het leveren van single services ook excelleert in de totale integrale facilitaire dienstverlening.’

Van Dommelen wijst op de autonome groei van 35% van ISS Catering Services dit jaar. ‘Ook voor 2008 wordt weer een substantiële groei verwacht. Zo staat ISS Catering Services het komende jaar weer een aantal professionele opdrachten te wachten. Een mooi voorbeeld hiervan is het ministerie van Financiën, dat wij in 2008 integraal gaan faciliteren.’

Reageer op dit artikel