nieuws

ISS gaat cateren bij SKF

Catering

ISS Integrated Facility Services heeft een overeenkomst voor vier jaar gesloten met SKF. De overeenkomst, startend op 1 februari 2009, voorziet in de levering en aansturing van geïntegreerde dienstverlening bestaande uit receptiediensten, beveiligingsdiensten, catering, schoonmaak, washroom producten en het beheer van de conferentie zalen van het SKF Business & Technology Park te Nieuwegein.

ISS gaat cateren bij SKF

ISS Integrated Facility Services verheugt zich op deze samenwerking. Het SKF Business & Technology Park heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot hoogwaardig platform waar SKF medewerkers van meerdere nationaliteiten samenwerken. Het SKF Business & Technology Park is in staat om regelmatig grote aantallen bezoekers te ontvangen, dankzij jarenlange aandacht voor hospitality.’

‘Wij grijpen de kans met beide handen aan om deze kwaliteit te borgen en te verbeteren’, aldus Amir Bercovitz, senior account manager van ISS Integrated Facility Services.

Reageer op dit artikel