nieuws

Jaarbeurs Catering heeft eigen strand

Catering

Het terrein van Jaarbeurs Utrecht is omgetoverd tot een heuse strandomgeving. Onder de naam U Beach exploiteert Jaarbeurs en haar cateringtak één van de grootste stadsstranden van Nederland. Tot eind augustus is het strand geopend.

Jaarbeurs Catering heeft eigen strand

U Beach beslaat een oppervlakte van maar liefst 3.800 vierkante meter. Op het strand is een restaurant en zijn er verschillende terrassen waar men kan lunchen, borrelen en lekker kan eten. Ook verkoeling is binnen handbereik: kabbelend water, parasols in overvloed en verfrissende drankjes en ijs.

Jaarbeurs Catering mikt met U Beach op groepen. ‘Vrienden, familie, buren, collega’s of relaties, iedereen is van harte welkom. Een BBQ met een grote groep vrienden, een zakenlunch in luchtige omgeving, alles kan geregeld worden op U Beach.’ Het strand is open van 10.00 tot 23.00 uur.

Er zijn ook events onder de naam BeachSpecials. Van de City Beach Tour tot een Sunday Lounge en van de openluchtbioscoop tot een Ola Kids Party. Bovendien is aan de werkende mens gedacht. Hiervoor biedt U Beach met Media Plaza’s Ulearn @ Ubeach een verfrissend workshopprogramma.

Reageer op dit artikel