nieuws

Jaarbeurs mikt met eigen strand op zakenlui

Catering

U Beach. Het eigen strand in Utrecht van en bij de Jaarbeurs gaat op donderdag 4 juni weer open. Mede-initiatiefnemer Jaarbeurs Catering beoogt dat U Beach de nieuwe hotspot in hartje Utrecht wordt. Er wordt gemikt op dagjesmensen, maar ook op zakenlui.

Jaarbeurs mikt met eigen strand op zakenlui

Zo worden er mogelijkheden geboden voor zakelijke events. ‘Met de voeten in het zand vergaderen, brainstormen of bijpraten.’ Ook worden de ‘interactieve en prikkelende sessies van Media Plaza (in en van de Jaarbeurs) aangeboden, genaamd ‘@ UBeach…U Are’. ‘Hier vind je samen het antwoord op de vraag ‘waar sta jij’ en ‘hoe kan jij groeien’, aldus Jaarbeurs.

Het strand beslaat een oppervlakte van 3.600 vierkante meter en is hiermee één van de grootste stadsstranden van Nederland. Tot eind augustus is U Beach geopend. Toegang is voor iedereen gratis. Er is een paviljoen en er zijn verschillende terrassen waar men kan lunchen, borrelen en eten.

Verder is er de grootste douche van Utrecht en zijn er tal van parasols. En natuurlijk voldoende f&b, zelfs een bbq kan geregeld worden. Is het 16 graden of minder of het regent dan opent U Beach niet. De geplande strandactiviteiten (van Summer Salsa tot beachvolleybal en van Sunday Lounge tot een Spaanse avond met tapas en dans) gaan ten alle tijde door.

Meer nieuws over Jaarbeurs Catering:

Reageer op dit artikel