nieuws

Kadaster en Eurest sluiten vijfjarig contract

Catering

Eurest Services gaat de catering doen bij alle locaties van het Kadaster. Eurest scoorde in het beoordelingsproces op alle fronten de maximale score.

Kadaster en Eurest sluiten vijfjarig contract

Frank Werndly, projectleider bij het Kadaster: ‘We zochten voor al onze kantoren één dienstverlener die alle facilitaire diensten kon uitvoeren. Eurest Services kwam als beste uit het tenderproces.’

Naast de catering, gaat Eurest ook de schoonmaak, beveiliging, receptie en vending uitvoeren. Het gaat om alle locaties van het Kadaster, in Groningen, Zwolle, Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en twee in Apeldoorn.

Eurest is onderdeel van Compass Group. In Nederland is het bedrijf bekend vanwege haar food- en support services aan bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, scholen en organisaties. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest, Eurest Services en Medirest.

Reageer op dit artikel