nieuws

Kennisbijeenkomst Gastvrije zorg à la Padua

Catering

Op donderdag 9 februari organiseert het ZorgGilde, netwerk van en voor professionals in gastvrije zorg, haar eerste kennis- en netwerkbijeenkomst. Deze vindt plaats in Woonzorgcentrum Padua in Tilburg, winnaar van de Gastvrijheidszorg Award 2009.

Kennisbijeenkomst Gastvrije zorg à la Padua

Gastheer is Kees Theeuwes, voorzitter van het ZorgGilde en directeur van De Wever, waaronder Padua ressorteert. Gasten van deze bijeenkomst krijgen inzicht in de wijze waarop in Padua door zowel Raad van Bestuur, directie, manager zorg, teamleider horeca als medewerkers inhoud is gegeven aan gastvrije zorg.

Padua stelt haar kennis en ervaring beschikbaar aan bezoekers op het gebied van de gevolgde strategie en tactiek en zal ook de dagelijkse uitvoering belichten en ingaan op financiële zaken.

Het programma vindt u op www.zorggilde.net. Leden van het ZorgGilde hebben onbeperkt gratis toegang. Niet-leden betalen €195. Inschrijven kan op www.zorggilde.net/netwerkbijeenkomsten.

Reageer op dit artikel