nieuws

KLM kiest voor Hollandse maaltijden

Catering

De catering aan boord van vluchten van KLM in oktober en november staat in het teken van typische Hollandse gerechten. KLM wil hiermee haar ‘Nederlandse aard’ benaderukken.

KLM kiest voor Hollandse maaltijden

Zakenreisnieuws.nl meldt dat het jaarlijkse Food & Wine Festival bij KLM dit jaar in het teken staat van Nederland.

Zo komen de maaltijden op intercontinentale vluchten in de World Business Class uit de koker van Wilco Berends, sterkok van Restaurant De Nederlanden in Vreeland. Op intercontinentale vluchten van Economy Class staan de maaltijden in het teken van ‘typisch Hollands’.

De wijnen aan boord van KLM-vluchten komen ook van Nederlandse bodem. Zo wordt de wijn van wijnhoeve De Kleine Schorre uit Zeeland geschonken. De tweede leverancier is De Achterhoekse Wijnbouwers, een samenwerkingsverband van meerdere wijnboeren uit Oost-Gelderland.

Reageer op dit artikel