nieuws

Koffie en appeltaart Albron bekroond

Catering

De lekkerste appelpunt en koffie tijdens een uitje is te verkrijgen op Paleis Soestdijk. Albron verzorgt daar in de Oranjerie de f&b. De cateraar werd bekroond na onderzoek van de Nationale Uitjestest 2008.

Koffie en appeltaart Albron bekroond

Daaraan deden ruim 44.000 mensen mee en werden er bijna 1000 uitstapjes beoordeeld. De Nationale Uitjestest is gelinkt aan Eropuit.nl, een initiatief van de Nederlandse Spoorwegen. Ook de kwaliteit van eten en drinken tijdens dagjes uit werd beoordeeld. Volgens de consumenten zijn de lekkerste appelpunten te vinden op Paleis Soestdijk, cijfer: 8,5.

Daarmee bleef Albron, als cateraar van het voormalig koninklijk verblijf, onder meer ‘Binnenstad Arnhem’ (plaats 2 met een 8,3) en ‘Centrum Delft’ (3e, 8,2) voor. Ook bij De Lekkerste Koffie Top10 eindigde Paleis Soestdijk bovenaan, cijfer: 8,3. ‘Centrum Zwolle’ en ‘Hoog Catharijne’ eindigden ex aequo op plaats 2 met een 8,2.

De lekkerste patat wordt geserveerd op Festival Mundial, Attractiepark Drouwenerzand en Linnaeushof, die allen een vette 8 kregen voor de frietjes. De top3 van leukste uitjes is Oerol festival (8,7), Pinkpop (8,6) en Sprookjeswonderland (8,5).

Reageer op dit artikel