nieuws

Kokskwartet organiseert Dag van de Voeding

Catering

Inspelen op veranderingen is noodzakelijk. Op vele fronten. Alles wat gisteren vanzelfsprekend was, staat nu in een ander daglicht. Het Kokskwartet een organisatie waarbij instellingskoks, voedingsassistenten en facilitair managers zijn aangesloten, speelt daarop in en maakt bekend op 5 juni de Dag van de Voeding te houden.

Kokskwartet organiseert Dag van de Voeding

Het thema van de Dag van de Voeding is I Have a Dream. Met als doel eten, drinken, ambiance en gastvrijheid in de zorg en de catering op een hoger niveau te brengen. De dag die jaarlijks terug zal keren, wordt georganiseerd in samenwerking met Food Happiness.

Het evenement vindt plaats in Landhuis de Oliphant te Rotterdam. Tijdens deze dag staan ambacht, innovatie en inspiratie centraal. Er vinden workshops, trainingen en seminars plaats. Specialisten op diverse gebieden verlenen hun medewerking. ‘Een aantal heeft al toegezegd zijn medewerking te verlenen, met andere zijn we nog in onderhandeling’, aldus Paul Hoogmoed, bestuurslid van Het Kokskwartet.

Over het doel van de dag zegt Hoogmoed: ‘Tijden veranderen. Bedrijven zullen zich op een andere, vernieuwende wijze moeten presenteren. Gericht op ambacht, innovatie en inspiratie. Tijdens de Dag van de Voeding zullen we dat terug zien.’

Martin Egging van Food Happiness is medeorganisator. Hij gaat nader in op de drie kernwoorden. ‘Inspiratie zet mensen aan tot verandering. Innovatie is broodnodig om de uitdagingen voor nu en in de toekomst aan te kunnen. Ambacht is de basis.’

Kaarten bestellen

De dag is bestemd voor mensen die zich dagelijks professioneel met voeding en ambiance bezig houden zoals directieleden, facilitair managers, chef-koks, koks, keukenmedewerkers, leden van cliëntenraden, voedingsassistenten en adviseurs.

Leden van Het Kokskwartet hebben gratis toegang. Ze kunnen zich registreren op www.kokskwartet.nl. Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via de deelnemende leveranciers, zie www.dagvandevoeding.nl

Reageer op dit artikel