nieuws

La Place ‘geen marktleider in bedrijfscatering

Catering

Hoewel La Place een megacontract heeft afgesloten om bij acht grote kantoren van ABN AMRO de bedrijfsrestaurants te gaan verzorgen, wil het ‘geen marktleider’ worden in bedrijfscatering. Die uitspraak doet La Place-topman Paul Bringmann in het nieuwe nummer van Misset Catering.

La Place ‘geen marktleider in bedrijfscatering

La Place was tot 2008 een kleine speler op het gebied van bedrijfscatering. Met het miljoenencontract bij ABN AMRO en de grote naam in de horecawereld is het een speler om rekening mee te houden. Zeker ook omdat Bringmann aan Misset Catering aangeeft ‘bezig te zijn met meerdere grote kantoren’. Om daar direct aan toe te voegen ‘maar we willen absoluut geen marktleider worden’.

Ook in eventcatering groeit La Place als kool, maar de horeca is het speerpunt. ‘Onze expansie met La Place restaurants, Le Café en de Panini’s, ook internationaal, is een keiharde groei’, zo zegt Bringmann in de nieuwe editie van Misset Catering.

Reageer op dit artikel