nieuws

La Place opent op Duinrell

Catering

De restaurantformule La Place opent op het attractiepark Duinrell in Wassenaar. Minister van Economische Zaken, Maria van der Hoeven (CDA) geeft op 2 april het startsein.

La Place opent op Duinrell

La Place gaat alle horeca op het attractie- en vakantiepark verzorgen. De locaties hebben inmiddels een metamorfose ondergaan. Het gaat om onder meer de catering van de bezoekers van Duinrell en het Tikibad, de bungalow- en campinggasten en de banqueting van alle vergaderzalen en partylocaties.

Het is de eerste grote stap voor La Place op de recreatiemarkt waar familie en kinderen centraal staan. Naast een aantal verkooppunten in het attractiepark Duinrell gaat La Place ook de partycatering in de locatie voor haar rekening nemen.

Alle banqueting van de vergader- en partylocaties in Duinrell zijn officieel vanaf 2 april in handen van La Place. Het is de eerste grote stap voor La Place op de recreatiemarkt.

Reageer op dit artikel