nieuws

La Place slaat vleugels uit

Catering

La Place gaat de catering verzorgen in de nieuwe concertlocatie Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoost, zo meldt het AD. Managing director Paul Bringmann: ‘La Place wil rijk en arm, oud en jong aanspreken. Dat jonge publiek vinden we door catering van events zoals Lowlands en straks in de Ziggo Dome.’ De nieuwe concertlocatie gaat 24 juni open.

La Place slaat vleugels uit

La Place opent dit jaar tien nieuwe locaties in Nederland.  In juni 2012 opent La Place een wegrestaurant in ‘De Lucht Restaurants’ in Zaltbommel langs de A2. In dezelfde maand opent La Place in het nieuwe Ziggo Dome Amsterdam. Deze openingen zijn onderdeel van de sterke expansie-strategie van La Place, zo laat het bedrijf weten.

Naast geplande openingen gaat La Place door met het vernieuwen van haar locaties en uitrollen van nieuwe concepten. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat V&D Group (V&D/La Place), ondersteund door de eigenaar Sun European Partners, dit jaar de grootste investering ooit doet in La Place.

Deze maand lanceert La Place een nieuw chocolaterie concept in de V&D winkels. Dit concept heeft een brede keuze aan chocolade, cadeaugeschenken en andere producten voor thuis. De klant kan ook kiezen uit confitures, vruchtenstropen en hagelslag. Alle producten worden verkocht onder het La Place label.

Reageer op dit artikel