nieuws

La Vie heeft nieuwe directeur

Catering

Wilbert de Louw is de nieuwe directeur van La Vie Catering. Hij is onlangs in dienst getreden bij het partycateringbedrijf uit Nijmegen. De Louw stapte vorige maand op bij cateraar Double You Culinair.

La Vie heeft nieuwe directeur

‘Ik ben de rechterhand van eigenaar Gerard Kerkhoff’, aldus een opgetogen De Louw. ‘Ik zal vooral sales en bedrijfsvoering voor mijn rekening nemen.’ Kerkhoff zelf is ook verheugd over de komst van De Louw. ‘Nu heb ik mijn handen vrij voor andere zaken’, aldus de eigenaar van La Vie, dat dit jaar het 20-jarig bestaan viert.

De Louw stapte onlangs op bij Double You Culinair. Dat moest al binnen een jaar het faillissement aanvragen. Daarvoor was hij werkzaam voor de Foursome Horeca Groep. Die zijn onder meer verantwoordelijk voor horeca- en cateringformules als Zeldzaam en seven2seven.

Reageer op dit artikel