nieuws

La Vie kleurt met Regenboog-concept

Catering

Het is er weer een stuk kleuriger op geworden in de eventbranche. La Vie Catering zorgt met haar nieuwe regenboog-concept voor kleur. Tot in detail doorgevoerd in het culinaire aanbod.

La Vie kleurt met Regenboog-concept

Het gaat om een complete culinaire invulling, beginnend met een welkomstdrankje, gevolgd door pinchos, regenboogbuffet en ter afsluiting een dessert. Naast de kleurrijke gerechten moet ook de presentatie voor verbazing zorgen.

La Vie Catering wil de ‘markt’ elke keer verrassen met nieuwe culinaire concepten. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat wij met het regenboogbuffet dit doel bereikt hebben. Dit buffet wordt verticaal gepresenteerd en de gerechten hebben de kleuren van de regenboog. Puur natuur, zonder toevoeging van kleurstoffen!’

Reageer op dit artikel