nieuws

Land van Ooit samen met NoKitchen

Catering

Het Land van Ooit gaat samenwerken met NoKitchen. Het themapark in Drunen en de cateraar zonder keuken hebben daartoe een contract ondertekend (foto).

Land van Ooit samen met NoKitchen

NoKitchen is vanaf deze zomer, zoals ze het zelf noemen, ‘exclusieve hofleverancier van het Ministerie van Overheerlijke Zaken van Het Land van Ooit‘. De samenwerking is ondertekend door Mascha van Till (Het Land van Ooit) en Leon van Basten (NoKitchen). Het Land van Ooit organiseert jaarlijks zo’n 200 evenementen in Het Land, voor met name bedrijven en particulieren.

‘De toegevoegde waarde van NoKitchen is dat wij onze gasten kunnen verwennen met de culinaire passie van diverse topkoks’, zegt Van Till. ‘Daarnaast geeft de samenwerking met NoKitchen zicht op een zeer goed rendement op food en schept bovendien continuïteit in onze dagelijkse horeca exploitatie.’

Volgens Van Till sprak ze met meerdere cateraars en wat opviel was dat die allen de totale exploitatie widlen overnemen. ‘Bij Nokitchen is er geen sprake van gretigheid. Zij leveren straks uitsluitend het foodgedeelte, terwijl wij de drankenverkoop in eigen hand houden en ons personeel in de bediening flexibel kunnen inroosteren. Dat is nou wat je noemt ‘samen werken’ en doen waar je goed in bent.’

Van Basten: ‘We hebben voor Het Land van Ooit een assortiment samengesteld in samenwerking met de participerende restaurateurs en chefs. Een grote variatie aan gerechten, menu’s, buffetten en hapjes; van eenvoudig tot zeer luxe. NoKitchen werkt binnen Het Land van Ooit samen met onder andere Marco Poldervaart van De Gastronoom uit Harlingen, winnaar van de Gouden Koksmuts 2007.

Reageer op dit artikel