nieuws

Leo lanceert interactieve website

Catering

Cateraar Leo op het Werk heeft een nieuwe website met interactieve ‘tools’ gelanceerd. De Catering Calculator, een rekenmachine waarmee de cateringkosten berekend kunnen worden, is aangevuld met de LunchCheck.

Leo lanceert interactieve website

De LunchCheck is een enquêtetool die de lunchbehoefte binnen een organisatie meet en antwoord geeft op de vraag: welk type catering past bij uw team? De tool wordt opgevolgd door een vrijblijvend advies.

Een andere nieuwe tool is Leren met Leo! Deze online, interactieve leermodules informeren de Leo’s, zoals de medewerkers worden genoemd, spelenderwijs over de principes die centraal staan in de dagelijkse werkwijze. Voedselveiligheid en bedrijfshulpverlening komen tevens aan bod.

Middels een film laat Leo zien hoe hij te werk gaat. Er mag ook gelachen worden. Daarom heeft de cateraar een blooperfilm op de site geplaatst. De site gaat in op Leo’s activiteiten op het gebied van sociale media, zie www.leoophetwerk.nl.

Reageer op dit artikel