nieuws

Linda de Mol complimenteert SAB Catering

Catering

Linda de Mol is na haar verkiezing tot Omroepvrouw 2009 in de watten gelegd door SAB Catering. De afdeling Evenementen & Activiteiten van de cateraar uit Zwanenburg mocht het diner verzorgen. En Linda was vol lof over SAB.

Linda de Mol complimenteert SAB Catering

Na de verkiezing van Omroepvrouw van het jaar liet de gemeente Hilversum voor alle circa vijftig genodigden in de Burgerzaal van het gemeentehuis een diner verzorgen door SAB. Het gezelschap bestond uit; uiteraard de winnares zelf, haar familie, een aantal goede vrienden en oud winnaars van deze prestigieuze prijs.

Traditie getrouw gaf de winnaar het thema van het menu op. De voorkeur van De Mol was ‘Thais’. SAB heeft hierop ingespeeld door een uitgebreid drie-gangen menu samen te stellen waarbij per gang diverse traditionele Thaise gerechten werden geserveerd.

Het partyteam van SAB bestond die avond uit twee koks, die alle gerechten ter plaatse hebben bereid en drie bedienende partymedewerkers.

Compliment

SAB’s evenementenmanager Sascha van Rheenen kreeg die avond een compliment van de ster zelf: ‘Dit is precies zoals ik het voor ogen had en het voelt als een echt feestje’, aldus De Mol.

De afdeling Evenementen & Activiteiten verzorgt voor de gemeente Hilversum veelvuldig grote partijen. De reguliere bedrijfscatering voor de gemeente Hilversum wordt eveneens door SAB verzorgd.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel