nieuws

LOC7000: publiekscatering North Sea Jazz

Catering

LOC7000 Events verzorgt de komende drie jaar de volledige publiekscatering van het North Sea Jazz festival. Tijdens de 32e editie van het festival afgelopen weekend is daarvoor een contract getekend met Ahoy Rotterdam waar NSJ sinds 2006 wordt gehouden.

LOC7000: publiekscatering North Sea Jazz

LOC7000 was vorig jaar al verantwoordelijk voor het grootste deel van de publiekscatering. Omdat de ervaringen bij beide partijen goed waren is de nieuwe overeenkomst voor de volledige publiekscatering gesloten.Op de foto (v.l.n.r.): Peter van der Veer (Ahoy), Ronny Hooch Antink (directeur LOC7000), Raoul du Moulin (LOC7000), Jos van der Vegt (directeur Ahoy), Rob Scharff (Ahoy).

Ahoy sloot nog een nieuw contract voor het vermaarde jazzfestival; Sodexho Prestige verzorgt de komende drie jaar de VIP-catering.

Reageer op dit artikel