nieuws

Logo Ik Kies Bewust is succes

Catering

Het logo `Ik Kies Bewust` is een succes, dat blijkt uit gegevens van de stichting met dezelfde naam. Ruim 75% zou het logo al van naam kennen. Het staat ook op producten die in bedrijfsrestaurants verkrijgbaar zijn

Logo Ik Kies Bewust is succes

Volgens de helft heeft het logo invloed op de keuze van een product en de aankoop van dit product. Zo’n 50 procent heeft zelfs een voorkeur voor een product met het logo.

Aviko en Remia doen mee
Naast de supermarkten Plus en C1000 doen Aviko, Remia, Hellema Hallum en Natuurfarm De Boed mee aan het logo. De Stichting Ik Kies Bewust start nog een onderzoek naar het effect van het logo. De deelnemende bedrijven denken dat het logo helpt bij het tot stand komen van een gezonder eetpatroon, omdat de consument kennis opdoet en de attitude verandert.

Reageer op dit artikel