nieuws

Ludieke actie bedrijfsrestaurant voor Serious Request

Catering

De Serious Request-actie van 3FM in Groningen is gestart en dat levert ludieke initiatieven op. Een van de leukste uit de cateringwereld komt van het Universitair Medisch Centrum Groningen. In het bedrijfsrestaurant van het UMCG is een even simpele als slimme manier om te doneren toegepast.

Ludieke actie bedrijfsrestaurant voor Serious Request

Want naast de touchscreens waarmee je je bestellingen kunt intoetsen is een speciale knop geplaatst. De ‘donatie tegen malaria’-knop. Dat is ook waar deze editie van Serious Request om gaat, muskietennetten tegen malaria.

Er zijn meerdere ludieke initiatieven, de komende dagen kun je fietsen, ontbijten, bier drinken, dansen, gemasseerd worden, meedoen met een muggenmepgame, op de foto met een Jack Sparrow-lookalike.

Allemaal gekte rondom de drie dj’s die van 18 tot en met 24 december in het zogeheten Glazen Huis bivakkeren, niet eten en non-stop plaatjes draaien om geld op te halen in het kader van de jaarlijkse actie Serious Request. Giel Beelen, Gerard Ekdom en Annemieke Schollaardt komen vrijdagmiddag per trein aan in Groningen. Prinses Maxima zal ze aan het begin van de avond ‘opsluiten’.

Reageer op dit artikel