nieuws

Lunch Service Nederland geen concurrent cateraars

Catering

Lunch Service Nederland (LSN). De naam van de onderneming die lunches verzorgt voor bedrijven en organisaties. Het is onderdeel van Top Bakkers, de organisatie waarin bakkerijen samenwerken. Directeur Patrick Tissen vindt LSN geen concurrent voor bedrijfscateraars.

Lunch Service Nederland geen concurrent cateraars

Top Bakkers levert via een keten van circa 90 bakkerijen dagvers brood aan onder meer bedrijfscateraars en hotels. Lunch Service Nederland is sinds 4 januari een zelfstandige werkmaatschappij van Top Bakkers Holding.

Daarvoor was LSN al tijd actief op de markt van belegde broodjes. ‘Wij hebben het uitgebouwd en geprofessionaliseerd’, aldus Tissen. ‘We richten ons op banqueting en vergaderservices. Wij helpen de cateraars dus. Die hebben minder mankracht en geen tijd om 500 broodjes te smeren. En dan ook nog kraakvers en belegd met verse ingrediënten.’

Concurrent?

Maar als een bedrijf of organisatie tot het uitbesteden van catering over zou willen gaan, dan is LSN toch een concurrent van een bedrijfscateraar? ‘Wij vinden van niet. Nou, misschien alleen aan de onderkant van de markt, zoals kleine advocatenkantoren. Waar de secretaresse bij de supermarkt om de hoek de spullen voor de lunch haalt.’

Via 18 partners (van bakkerij tot slagerij) wordt heel Nederland bestreken. Er is een onderverdeling gemaakt in budgetlunches, basislunches, bijzondere lunches (rijkelijk belegde broodjes) en huisspecialiteiten (speciale lunches van ambachtelijke kwaliteit).

MVO

Ook kan patisserie (het vieren van verjaardagen in bedrijven) en kunnen hapjes (voor bij borrels of vergaderingen) verzorgd worden. LSN ontwikkelt actief haar beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Zo worden alleen scharreleieren gebruikt en vis met het MSC-keurmerk (Marine Stewardship Council). En vanaf 1 juli 2010 zijn alle partners door SKAL gecertificeerd voor de levering van biologische lunches.

Meer bedrijfscatering nieuws:

Reageer op dit artikel