nieuws

Lunchen met Gijs Staverman

Catering

Op de Nationale Dag van de Cateringmedewerker worden twee cateringmedewerkers van elk Venecalidbebedrijf uit heel Nederland verrast met een bijzondere lunch met Q-Music dj Gijs Staverman en het bestuur van Veneca. Dat zal plaatsvinden op 20 november.

Lunchen met Gijs Staverman

In NH Jan Tabak in Bussum zullen de heer Staverman en het bestuur de cateringmedewerkers verwelkomen. Na de lunch gaan de cateringmedewerkers naar het Media Park in Hilversum gaan waar ze een speciale Bingle! Show zullen bijwonen. Tevens brengen ze een bezoek aan de Media Experience in Beeld en Geluid.

Over Veneca

Veneca informeert over en bevordert de activiteiten op het gebied van contractcatering en is ontstaan uit de in Nederland opererende contractcateringorganisaties die zich in 1985 verenigd hebben in de branchevereniging Veneca.

Reageer op dit artikel