nieuws

Maison catert tot in 2012 beroemde golftoernooien

Catering

Organisator This Is Golf en Maison van den Boer hebben donderdag 3 juni hun handtekening gezet onder de contractverlengingen voor de verzorging van het KLM Open en het ABN AMRO Ladies Open tot en met 2012.

Maison catert tot in 2012 beroemde golftoernooien

‘Een goede partner als Maison van den Boer is essentieel voor de kwaliteit die we onze bezoekers, opdrachtgevers en relaties van onze sponsoren tijdens deze toernooien willen bieden’, zegt Daan Slooter, toernooidirecteur van het KLM Open.

Ook Jeroen Enzerink, algemeen directeur van Maison van den Boer, is zeer verheugd: ‘Deze toernooien zijn onderdeel van de belangrijke European Tour en zijn het meest prestigieuze heren- en damesgolftoernooi van Nederland. De internationale uitstraling, de aantrekkingskracht voor bezoekers en de media-aandacht voor deze toernooien, bieden ons een goede gelegenheid om Maison van den Boer te promoten.’

Het contract werd ondertekend aan de vooravond van de start van het ABN AMRO Ladies Open, dat van 4 tot en met 6 juni wordt gespeeld op Golfclub Broekpolder. Evenals voorgaande jaren verzorgt Maison van den Boer tijdens het ABN AMRO Ladies Open het VIP-gedeelte met het promodorp, de ABN AMRO Lounge en de ontvangstruimten van de sponsoren, zoals o.a. KLM, ABN AMRO, Deloitte en BMW.

Daarnaast wordt ook gecaterd voor het publiek in de baan. “Wij streven ernaar om haar contractpartners een allesomvattende hospitality-dienstverlening te bieden”, aldus Enzerink. Het KLM Open wordt dit jaar gespeeld van 9 tot en met 12 september op de Hilversumsche Golfclub.

(Op de foto van links naar rechts: Niels Markensteijn, managing partner This Is Golf, Jeroen Enzerink, Martijn van der Meulen, managing partner This Is Golf, Maarten van Rossum, operationeel manager Maison van den Boer en Daan Slooter)

Meer event- en partycatering:

Reageer op dit artikel