nieuws

Maison van den Boer neemt Martinair Partyservice over

Catering

Een revolutie in partycateringland. Maison van den Boer neemt Martinair Partyservice over. Dit heeft de redactie van Misset Catering uit betrouwbare bron vernomen en is inmiddels bevestigd.

Maison van den Boer neemt Martinair Partyservice over

Er is een overeenkomst op hoofdlijnen afgesloten, de definitieve ondertekening zal binnenkort plaatsvinden. Maison van den Boer is met ongeveer 50 miljoen euro omzet in 2005 al marktleider in het partyservice segment. Door de overname ontstaat verreweg de grootste speler in deze markt. Martinair Partyservice (30 miljoen euro in 2005) blijft bestaan als zelfstandig merk.

Martinair Partyservice telt ongeveer 150 vaste medewerkers. Maison van den Boer heeft 550 werknemers in dienst. Volgens beide bedrijven heeft de overname geen nadelige consequenties voor het gezamenlijke personeel. De medewerkers zijn inmiddels op de hoogte gebracht van het nieuws, de ondernemingsraden wordt om advies gevraagd.

Verder worden de vakbonden en de Sociaal Economische Raad ingelicht en wordt de transactie gemeld bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit. Volgens Van den Boer en Martinair wordt na de formalisatie van de overeenkomst nadere mededelingen gedaan over de doelstellingen en achtergronden van de overname.

Reageer op dit artikel