nieuws

Martinair Partyservice blijft op Vierdaagse

Catering

Ondanks het afgelasten van de Vierdaagse blijft Martinair Partyservice aanwezig in Nijmegen. Op kamp Heumensoord voorziet de cateraar uit Nieuw-Vennep de nog overgebleven militairen van eten en drinken. Martinair bouwt dit weekend af.

Martinair Partyservice blijft op Vierdaagse

Dat zegt directeur Rob de Jong tegenover Misset Catering. Martinair verzorgt op het kamp al jarenlang food & beverage voor duizenden militairen uit binnen- en buitenland. Vele militairen zijn na het door de organisatie afgelasten van de wandelmars al vertrokken, maar er is nog een groep die blijft. Sommigen duiken het feestgewoel in de Nijmeegse binnenstad in. Martinair bouwt haar horecafaciliteiten op Heumensoord in Nijmegen zaterdag en zondag af.

Er is waarschijnlijk wel sprake van een financiële tegenvaller voor Martinair, hoe groot die is valt nog niet te overzien volgens De Jong. ‘De aantallen over de gehele periode zullen wel iets minder zijn, maar gezien de overeenkomst met Defensie is er nog geen enkele inschatting te maken over de eventuele schade.’

Reageer op dit artikel