nieuws

Martinair Partyservice logistiek druk

Catering

Martinair Partyservice is logistiek druk in de weer op het Vierdaagsekamp Heumensoord. Hier verzorgt de cateraar uit Nieuw-Vennep al jaren voedsel en drank voor duizenden militairen uit binnen- en buitenland.

Martinair Partyservice logistiek druk

‘We hebben vandaag nog het ontbijt voor de militairen verzorgd en de lunch, hoewel die niet was voorzien’, zegt directeur Rob de Jong van Martinair Partyservice tegenover Misset Catering. ‘Maar dat tekent de flexibiliteit van ons bedrijf.’ Volgens De Jong is hij momenteel druk bezig met ‘het logistieke proces’ van het kamp.

Wanneer alles wordt afgebouwd is niet bekend. Martinair heeft de afgelopen week dagelijks maar liefst 4500 militairen van ontbijt, lunchpakket en diner voorzien. Ook was er op Heumensoord een bartent. Hoewel de omstandigheden voor het cateringpersoneel niet ideaal waren is niemand onwel geworden.

De Jong over de beslissing van de organisatie om het wandelevenement te cancelen: ‘De beweegredenen klinken plausibel, maar ik ken de exacte overwegingen niet, dus kan ik er eigenlijk niets over zeggen behalve dat het de verantwoordelijkheid is van de organisatie.’

De directeur weet nog niet of Martinair door het staken van het evenement een financiële strop lijdt en zo ja hoe groot zal zijn. ‘In ons contract staat bij mijn weten ook niets dat voorziet in deze situatie. Alleen over het vooraf niet laten doorgaan. We denken zeker nu niet na over het indienen van een claim.’

Reageer op dit artikel