nieuws

Maxima prijst The Colour Kitchen on Tour

Catering

Koninklijke belangstelling voor het MVO party cateringbedrijf The Colour Kitchen on Tour. Deze jonge onderneming beleefde op 16 maart 2011 een memorabele dag. Op één dag werden drie evenementen op verschillende locaties met 16 medewerkers verzorgd.

Maxima prijst The Colour Kitchen on Tour

Prinses Máxima was aanwezig bij het dagcongres in Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht waar The Colour Kitchen on Tour die dag actief was. ‘Zij regaeerde bijzonder enthousiast, zo meldt de partycateraar trots in een speciaal persbericht.

Daarna ging de karavaan met ‘The Colourkitchers’ door naar het Gemeentehuis van Utrecht waar een diner voor topsporters werd georganiseerd. Op hetzelfde moment werden in de Pieterskerk te Leiden de gasten verrast met internationale smaken tijdens het fundraising galadiner dat als thema had; Celebrating Diversity.

The Colour Kitchen on Tour gaat binnenkort de grens over om een MVO event in België te cateren. Directeur Pieter Aalbers: ‘Geweldig dat ons initiatief niet onopgemerkt is gebleven bij onze zuiderburen.’ Zie www.thecolourkitchenontour.com

Reageer op dit artikel