nieuws

Michael Boogerd geeft startschot pensioenspel

Catering

Tour de Pensioen is een online spel dat horeca- en catering medewerkers op een makkelijke en leuke manier uitleg moet geven over hun pensioen. Dit initiatief van het Pensioenfonds Horeca & Catering (PH&C) gaat vrijdag 17 juni van start. Oud-profwielrenner Michael Boogerd geeft het startschot.

Michael Boogerd geeft startschot pensioenspel

Horeca- en cateringmedewerkers die meedoen aan Tour de Pensioen, krijgen op de website in vier etappes alle broodnodige informatie over hun pensioen. De uitleg is kort en helder. Bijna zonder dat mensen het door hebben, zijn ze daarna een stuk wijzer geworden, aldus het PH&C.

Dan weten de deelnemers wat een pensioen in de horeca en catering precies inhoudt en wat ze eventueel nog zelf kunnen of moeten doen. Iedereen weet diep in zijn hart wel dat het verstandig is om je af en toe even te verdiepen in je pensioen. Maar bijna niemand doet het ook echt. Bovendien weten weinig mensen waarop ze moeten letten, blijkt uit recent onderzoek van PH&C.

Wie voor 28 juni meedoet kan een kaartje voor de start van de Tour de France in Rotterdam winnen en tot en met 19 juli zitten er tien tweepersoonsreizen naar Parijs in de prijzenpot, mede mogelijk gemaakt door Accor Hospitality. De gelukkigen gaan naar de finish van de Tour de France en zullen er Michael Boogerd ontmoeten.

Reageer op dit artikel