nieuws

Mirado Catering neemt verlies bij ADO sportief op

Catering

Mirado Catering Den Haag is een sportieve verliezer. De cateraar die voor de rechter een geschil uitvocht tegen ADO Den Haag en nu zijn biezen moet pakken, bedankt de club en iedereen die daarbij betrokken is voor het vertrouwen de afgelopen jaren.

Mirado Catering neemt verlies bij ADO sportief op

Mirado Catering heeft meer dan tien jaar, zowel in het Zuiderpark als in het Kyocera Stadion, de catering verzorgd voor ADO Den Haag. De laatste jaren verliep de samenwerking al stroever, aldus Dichtbij.nl. ADO Den Haag gaat de catering nu in eigen beheer uitvoeren.

De volgende thuiswedstrijd van ADO vindt wellicht zonder catering plaats. Volkert Cats, directeur Mirado Catering Den Haag: ‘Mirado Catering heeft het financieel zwaar gehad, met debacles als het faillissement van The Hague Jazz en het uitblijven van het concert van Duran Duran. Gezien deze omstandigheden kunnen wij de horeca-exploitatie in het Kyocera Stadion niet voortzetten.’

Mirado laat weten prioriteit te geven aan de afhandeling van de samenwerking en de overdracht van de catering aan ADO Den Haag. ‘Zodat de supporters en businessleden van ADO Den Haag aankomend weekeinde geen hinder ondervinden. Of dit lukt, hangt van ADO Den Haag af’, aldus Cats.

Reageer op dit artikel