nieuws

MissetCatering.nl is vernieuwd

Catering

Goed dat we elkaar treffen. Wat vind je van onze nieuwe jas? Is het wat? Wij vinden van wel.’ Hoofdredacteur Hans Steenbergen van Misset Horeca en Misset Catering heet u van harte welkom op de vernieuwde sites MissetCatering.nl en MissetHoreca.nl en nodigt u uit tot een bezoek.

MissetCatering.nl is vernieuwd

‘De website is een mooie winkel geworden waarin je van alles kunt vinden: nieuws, vakinformatie, banen, koopjes, vakvideo’s. Je moet wel een beetje durven navigeren want het komt niet allemaal naar je toe. Zap wat rond en vindt iets van je gading. En laat me weten of je het goed vindt zo. Of dat je nog wat mist.’

Hans Steenbergen Hoofdredacteur Misset Horeca & Misset Catering

Laat hieronder weten wat u van onze nieuwe site vindt.

Reageer op dit artikel