nieuws

Moederbedrijf Deli XL zet in op groei foodservice divisie

Catering

Bidvest, het moederbedrijf van Deli XL, heeft haar aandeelhouders en betrokkenen op 18 augustus 2011 laten weten dat zij de verschillende ongevraagde biedingen op haar foodservice business afwijst. Dit meldt Deli XL. Bidvest wil inzetten op verdere groei van haar foodservice activiteiten.

Moederbedrijf Deli XL zet in op groei foodservice divisie

Bidvest informeerde aandeelhouders in juli al dat zij ongevraagde biedingen had ontvangen in relatie tot haar foodservice business. Een commissie werd toen ingesteld om de toekomst van de foodservice activiteiten te evalueren. Met dit bericht is deze evaluatie afgesloten, zo wordt gemeld.

Bidvest ziet kansen voor verdere groei van de foodservice divisie en heeft bekendgemaakt het voornemen te hebben om foodservice bedrijven te kopen in Egypte, de Baltische staten en Chili.

Foodservice groothandel Deli XL is een onderdeel van Bidvest en één van de belangrijkste totaalleveranciers op de Nederlandse foodservice markt.

Reageer op dit artikel