nieuws

Mogelijk claim van failliete cateraar

Catering

Het failliete Industrie Catering Groep in Hengelo dient mogelijk een claim in tegen de voormalige klant Chilled Food Company in Enschede. Doordat dit bedrijf afhaakte als klant zou de cateraar bankroet zijn gegaan.

Mogelijk claim van failliete cateraar

De Enschedese onderneming was ontevreden over de kwaliteit van de producten van het cateringbedrijf uit Hengelo. Dat zegt de Hengelose curator H. Gotink van de Industrie Catering Groep, die onlangs bankroet ging in het regionale dagblad TC/Tubantia. Het personeel is ontslagen. Volgens de curator was de Chilled Food Company uit Enschede de grootste afnemer van de cateraar. Die maakte onder andere pides, een soort Turkse broodjes.

‘Kwaliteitsnormen onvoldoende’

De Chilled Food Company zegde de overeenkomst met het cateringbedrijf op, omdat de kwaliteitsnormen van de producten niet zouden voldoen. Maar volgens de curator heeft een ‘onafhankelijk onderzoek’ uitgewezen dat er niets mankeerde aan de geleverde producten. Mogelijk volgt namens de failliete cateraar een schadeclaim aan het adres van de voormalige klant.

Reageer op dit artikel