nieuws

Mvo cateringconcept: Arts & Food

Catering

Een cateringconcept met een hippe inrichting, kunstig servies, fairtrade koffie én medewerkers met een verstandelijke beperking. Dat is het compleet nieuwe concept Arts & Food van Beautiful People. De organisatie die zich inzet voor kunstenaars met een verstandelijke beperking.

Mvo cateringconcept: Arts & Food

De exclusieve licentie van het concept voor bedrijfscatering is in handen van Sodexo (anno 2009 niet meer, meldt Rob Wolff van Beautiful People). In het kantoor van Beautiful People op de Kop van Zuid in Rotterdam wordt druk gebouwd aan een pilotversie van Arts & Food zodat potentiële opdrachtgevers een kijkje kunnen nemen. ‘Hoewel die pas in mei klaar is hebben we al een eerste klant, het Trimbos Instituut’, zegt directeur Robert Wolff blij.

‘Dit concept biedt echt toegevoegde waarde’, vervolgt hij. ‘Er wordt eerlijke koffie geschonken, de koffiekopjes en de koffiemachines zijn voorzien van kunst, we richten het hip en leuk in én er werken mensen met een verstandelijke beperking. Ons concept kan bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.’

Reageer op dit artikel