nieuws

Mysterie rond Gosse Visser

Catering

De huidige positie van Gosse Visser is onduidelijk. Visser is sinds 1 oktober als algemeen directeur opgevolgd door Paul Wortelboer. Maar Avenance Nederland kan en wil nog geen toelichting geven.

Mysterie rond Gosse Visser

Bij Avenance in Nederland kan en wil directeur Sales & Marketing Jos Vranken niet op de situatie ingaan. ‘We hebben afgesproken dat zolang Gosse Visser en de hoofddirectie met elkaar in overleg zijn over de afwikkeling we geen commentaar geven.’ Volgens Vranken zit Visser thuis. Visser zelf is onbereikbaar.

Visser was ruim twintig jaar werkzaam bij Avenance (voortgekomen uit HCS, Restoplan en Modus). De laatste vijf jaar als algemeen directeur. Avenance Nederland heeft het Franse Groupe Elior als moedermaatschappij.

Zie ook:
Avenance Nederland stelt nieuwe directeur aan

Reageer op dit artikel