nieuws

Netwerk Catering Events gelanceerd

Catering

Op 4 april is het vernieuwde officiële netwerk van de Nederlandse partycatering op de beurs Event12 in Utrecht gelanceerd. Voorzitter Wim Wiersma onthulde in bijzijn van honderdvijftig genodigden het nieuwe label Once.

Netwerk Catering Events gelanceerd

Once staat voor Officieel Netwerk Catering Events en is de nieuwe naam voor de voormalige Nvep, ofwel Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars. Het netwerk ondersteunt leden in het verder behartigen van de belangen van de partycateringbranche. Once presenteert vijf pijlers waarop het netwerk zich de komende jaren gaat richten: garantie van uitvoering, veiligheid, kwaliteit, authenticiteit en maatschappelijk ondernemen.

Na tien jaar Nvep wilde de vereniging een nieuw gezicht aan de markt tonen. Een stevig, innovatief maar ook betrouwbaar stempel, herkenbaar voor iedereen die te maken heeft met partycatering. Wiersma zegt hierover: ‘Veel mensen realiseren zich niet dat het gaat om een volwassen branche met een totale omzet van circa €500 miljoen. Het is voor opdrachtgevers en eventmanagers die veel catering aanvragen wel eens moeilijk om onderscheid te maken tussen de vele aanbieders. Once zal hier, met de naam die de Nvep in tien jaar heeft opgebouwd, zeker aan bijdragen. We hebben bewust gekozen voor een internationale herkenbare naam Once. De naam staat symbool voor het evenementgehalte van onze diensten, in tegenstelling tot de contractcatering die meer werkt met langdurige contracten.’

Once is een exclusief platform voor partycateraars die zich naar de opdrachtgevers wensen te onderscheiden door het verschil te maken op het gebied van veiligheid, kwaliteit, authenticiteit, garantie van uitvoering en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Once is de overkoepelende organisatie die de partycateringbranche vertegenwoordigt én ondersteunt.

Bij Once zijn moment 44 cateringorganisaties betrokken. Zeven cateraars die lid waren van de Nvep haakten af in verband met de eisen. Daar konden of wilden zij nog niet aan voldoen.

Reageer op dit artikel