nieuws

Nico Colenbrander naar Top Bakkers/ Lunch Service Nederland

Catering

Nico Colenbrander (48 jaar) is als kwaliteitsmanager in dienst getreden van Top Bakkers/ Lunch Service Nederland. Hij is in deze functie onder andere verantwoordelijk voor het realiseren van de kwaliteitsdoelstellingen en het beheren, onderhouden en bewaken van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Nico Colenbrander naar Top Bakkers/ Lunch Service Nederland

Hij neemt deze taken over van Annie Slabbekoorn, die sinds 1997 bij Top Bakkers werkzaam is in de functie van directieassistent. Colenbrander was werkzaam als kwaliteitsmanager bij Ware Care te Beuningen.

Top Bakkers maakt verder bekend dat Fred Lemstra (41 jaar) per 1 april in dienst is getreden in de functie van Accountmanager Zuid-Oost Nederland. Hij volgt René Brueren op die een functie elders heeft aanvaard.

Top Bakkers is een overkoepelende organisatie, waarbij 80 ambachtelijke bakkersbedrijven zijn aangesloten. Lunch Service Nederland is een toonaangevende leverancier van lunches, waarbij 18 lunchpartners zijn aangesloten. Lunch Service Nederland en Top Bakkers opereren als zelfstandige werkmaatschappijen onder Top Bakkers Holding.

Reageer op dit artikel