nieuws

Nieuw contract Eurest met NHTV

Catering

Eurest Services heeft een nieuw contract getekend met NHTV internationaal hoger onderwijs Breda. De facilitair dienstverlener, onderdeel van Compass Group Nederland, gaat bij de hogeschool alle facilitaire diensten verzorgen. In het bedrijfsrestaurant wordt een nieuw concept geïntroduceerd.

Nieuw contract Eurest met NHTV

Het cateringconcept is speciaal ontwikkeld voor studenten op hogescholen en universiteiten. Bij de uitstraling, assortiment en invulling van het restaurant wordt rekening gehouden met hun veranderende behoeften.

Naast de catering wordt tevens de schoonmaak, vending en beveiliging door Eurest Services verzorgd.

Thea van Sambeeck, hoofd Dienst huisvesting en facilitaire zaken, over het nieuwe contract: ‘We zochten een partner die bij NHTV alle facilitaire diensten kon invullen; van catering tot schoonmaak. Dat er op dat moment door Eurest ook een nieuw cateringconcept werd ontwikkeld, was natuurlijk mooi meegenomen. Niet alleen hebben we zo één dienstverlener die alle services uitvoert, ook worden onze studenten en medewerkers binnenkort verwelkomd in een geheel nieuw restaurant.’

Reageer op dit artikel