nieuws

Nieuw ‘huwelijk’ Arjan van Dijk en Cirque

Catering

De Arjan van Dijk Groep en Cirque du Soleil gaan wederom een ‘huwelijk’ aan. De nieuwe show van het rondreizend theatergezelschap, Varekai, komt naar Nederland en ‘Van Dijk’ verzorgt behalve de catering nog meer.

Nieuw ‘huwelijk’ Arjan van Dijk en Cirque

De onderneming uit Oosterhout verzorgt de catering en de kaartverkoop van de VIP-arrangementen voor Varekai. In de exclusieve Tapis Rouge lounge kunnen groepen vanaf 10 personen genieten van een diner of cocktail receptie en kennismaken met de belevingswereld van Cirque du Soleil. Dat heeft al jaren een hechte samenwerking met de Arjan van Dijk Groep. Die verzorgde eerder de catering en aankleding van andere Cirque-shows als Alegría, Saltimbanco, Quidam en Dralion.

Excentrieke wezens

De nieuwe show van het wereldberoemde rondreizende theatergezelschap zit weer vol met verbazingwekkende acrobatiek en drama. In februari en maart volgend jaar te zien in de witte tenten bij de Amsterdam Arena (Grand Chapiteau). Het had eerder veel succes in Canada en Australië. Het verhaal begint met een eenzame jongeman die uit de lucht komt vallen. Hij komt terecht in de schaduw van een magisch bos, een caleidoscopische wereld bevolkt door excentrieke wezens. De jongen begint aan een even absurd als buitengewoon avontuur. De kaartverkoop voor Varekai is inmiddels gestart.

Reageer op dit artikel