nieuws

Nieuw pand voor Vos Catering

Catering

Vrijdag opent Vos Catering uit Grou haar nieuwe pand. Het bedrijfspand bevindt zich aan de Garde Jagerswei 20 in Grou. Vos Catering is een van de grootste partycateraars van Friesland.

Nieuw pand voor Vos Catering

Het bedrijf is na 12,5 jaar zo groot geworden dat het uit zijn oude jasje groeide. Het bedrijfspand is nieuw gebouwd en er is nu 6000 vierkante meter vloeroppervlakte bij gekomen. De nieuwe locatie ligt aan het water en daarom gaat Vos Catering ook de catering verzorgen voor rondvaartboten en bruine zeilvaart.

De nieuwe ruimte is voorzien van een ruim magazijn, grote spoelkeuken en een professionele keuken waar de catering wordt bereid en vervolgens zorgt het wagenpark voor gekoeld vervoer van de catering vanaf Grou naar de events op locatie.

Reageer op dit artikel