nieuws

Nieuw partycateraar Jaarbeurs

Catering

Jaarbeurs Catering Services is een nieuw partycateringbedrijf begonnen. De naam luidt On Board On Shore en zal zorgen voor de catering aan boord van het cruiseschip ss Rotterdam. Maar er zijn meer plannen.

Nieuw partycateraar Jaarbeurs

De naam On Board On Shore is niet voor niets gekozen. Behalve aan boord van de ss Rotterdam wordt de partycateraar ook op de wal actief. En wel in de regio Rotterdam-Rijnmond. Jaarbeurs Catering stootte eerder het ‘Rotterdamse’ merk Frans Kuil af. Dat werd overgenomen door Van der Linde Party Productions.

Spectaculaire presentatie

De presentatie van On Board On Shore belooft spectaculair te worden. Zondag 1 april wordt het 12 meter lange schaalmodel van het cruiseschip (zie foto) met een oplegger tijdelijk worden verplaatst. ‘Het gaat van Madurodam naar een ligplaats in de Jaarbeurs Utrecht waar zij rond 17.00 uur afmeert op stand B126, speciaal voor de beurs Evenement 2007 op 4 en 5 april a.s. Geen grap, ondanks de datum van 1 april’, aldus Jaarbeurs. Op de beurs presenteert On Board – On Shore zich voor het eerst. Ook om de veelzijdigheid van deze unieke lokatie aan het grote publiek kenbaar te maken.

Bars, restaurant en hotel op schip

Het stoomschip Rotterdam is een maritiem, industrieel en cultureel erfgoed en krijgt na de renovatie een vaste ligplaats in Rotterdam. Op het fameuze schip komen een hotel, diverse restaurants en bars, congres-, vergader- en feestruimten, boardrooms en een theater.

Reageer op dit artikel