nieuws

Nieuw zorgconcept Albron

Catering

Het Terras van… Zo heet het nieuwe concept van Albron met een zorgplein als centraal punt. Het onderdeel Carewell presenteerde het onlangs op de meeting Best Practices in Doorn.

Nieuw zorgconcept Albron

Het concept is opgebouwd uit de modules brasserie, winkel, bibliotheek, dienstverleningsloket, wasserij, persoonlijke verzorging en ontspanning. Die vormen samen een soort plein. Het Terras van is geschikt voor zowel intra- als extramurale instellingen.

Bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie of thee al dan niet met zoetigheden of broodjes. Ook een high tea en een diner (met bijvoorbeeld familie en kennissen) is mogelijk. ‘De bewoner kan in zijn eigen huis een feestje vieren. Er zijn diverse banquetingmogelijkheden’, aldus Albron.

Tijdens de recente presentatie op de meeting Best Practices in Doorn bleek verder dat het concept wordt ondersteund door activiteiten als toneelvoorstellingen en spelmiddagen. ‘Het geeft binding met de directe historie van de omgeving, het laat de bewoner zich thuis voelen’.

Reageer op dit artikel