nieuws

Nieuw zorgconcept Sodexho

Catering

Sodexho heeft een nieuw concept voor de gezondheidszorg geïntroduceerd, Hospitality à la carte. De tak Health & Care Services richt zich met het dienstverleningspakket vooral op instellingen met een ‘eigen beheer’ situatie.

Nieuw zorgconcept Sodexho

Het pakket sluit volgens Sodexho aan bij de behoefte van instellingen die streven naar hotelmatige dienstverlening op niveau. Een basispakket met praktische hulpmiddelen die zich in de praktijk hebben bewezen. ‘Geen dure adviezen, maar ondersteuning die direct toepasbaar is’, aldus Sodexho.

Hospitality à la carte bestaat onder meer uit een jaarlijkse benchmark, een kwaliteitsaudit op 100 punten en een bezoek van een mystery guest. Aanvullende modules als ambiance, HR en kwaliteitsbeleid zijn mogelijk. Sodexho zet ook de website www.hospitalityalacarte.nl in.

Reageer op dit artikel