nieuws

Nieuwbouw Vos Catering van start

Catering

Vos Catering in het Friese Grou beleefde maandag 25 februari een heuglijke dag. De eerste paal voor het nieuwe bedrijfs- en woonpand werd geslagen. Er komt een gigantisch vloeroppervlak bij.

Nieuwbouw Vos Catering van start

De eerste paal van het nieuw te bouwen pand werd geslagen door Saskia en Jannic Vos. Hun ouders Jan en Froukje Vos namen drie weken geleden het besluit de grond en het pand te kopen. ‘We krijgen er 6000 vierkante meter vloeroppervlak bij’, aldus Jan Vos in de online krant De Grouster.

Hij hoopt dat de bedrijfsruimte in de komende zomervakantie klaar is. Vos doet veel catering voor scholen en deze werkzaamheden liggen dan stil. Bedrijfspand en woning aan De Muldyk, waar Vos Catering 8 jaar heeft gezeten, staan inmiddels te koop.

Vos gaat op de nieuwe locatie ook catering voor rondvaartboten en bruine zeilvaart doen. ‘Het eerste contact met een skûtsjeschipper is er al!’

Reageer op dit artikel