nieuws

Nieuwe algemeen directeur Johma

Catering

Johma heeft een nieuwe algemeen directeur. Frank Mink (45) is per direct in dienst getreden bij de producent van kant-en-klaar salades. Mink volgt Frans Rombouts op die deze functie tot op heden combi-neerde met die van Managing Director van Uniq Noord-Europa, waar Johma deel van uitmaakt.

Nieuwe algemeen directeur Johma

Mink heeft een uitgebreide management ervaring in de levensmiddelen-industrie, onder andere als algemeen directeur bij Nutricia Drinks, Riedel Drinks (Friesland Foods) en Wessanen. Rombouts is blij met de komst van Frank Mink. ‘Wij hebben ambitieuze plannen met Johma. Frank is de ideale persoon om hieraan leiding te geven.’

Die ambitieuze plannen bestaan onder meer uit belangrijke investeringen in nieuwe concepten en productietechnologieën. Johma heeft daarvoor een samenwerkingsverband opgezet met Wageningen Universiteit en zal het bedrijf tevens zijn marketingafdeling verder versterken met enkele senior food marketeers. De eerste reeks van innovaties zal in september op de markt worden gebracht.

Uniq Noord Europa, onderdeel van het Engelse beursgenoteerde Uniq plc, is een groep van bedrijven actief in Nederland, Duitsland en Polen met een gezamenlijke omzet van circa € 400 miljoen en 2000 medewerkers. Het bedrijf produceert hoofdzakelijk kant-en-klaar salades, spreads, aardappelproducten en haringproducten.

Reageer op dit artikel