nieuws

Nieuwe algemeen directeur Lekkerland

Catering

Gerard de Vries (53) is de nieuwe algemeen directeur van Lekkerland Nederland B.V. De Vries is vervult die functie bij de convience groothandel sinds maandag. Hij was al ad interim.

Nieuwe algemeen directeur Lekkerland

De Vries was al sinds oktober dit jaar tussenpaus nadat algemeen directeur Henk-Jan Peterse het bedrijf in Best had verlaten. Peterse is bij Sligro Food Group in dienst getreden als directeur bezorgservice groothandels. De Vries begon zijn carrière bij Lekkerland in januari 2001 als directeur verkoop en kreeg daarna een Europese functie als Senior Vice President Corporate Sales, voor systeem- en regionale klanten.

Vertrouwen op continuïteit
Voordat De Vries bij Lekkerland in dienst trad was hij werkzaam bij Philip Morris Canarische Eilanden als algemeen directeur. ‘Al onze klanten en leveranciers kunnen vertrouwen op de continuïteit van Lekkerland als sterke partner’, aldus de nieuwe topman. ‘Wij kijken uit naar de toekomstige samenwerking.’ Lekkerland Nederland B.V. voert een zeer breed assortiment food-, nonfood- en tabaksartikelen en zoetwaren. Onder de 10.000 klanten is een flink aantal cateraars.

Reageer op dit artikel